Tuesday, January 20, 2009
saket tekak
bangun2 pagi,tekak saya rasa pedih.

aish,kenapa jadi begini.bile tekak tak berapa sehat,tak dapat la saya makan dengan nikmatnya.adekah sebab saya duk melalak sorang2 time tgk AJL,sampai tercedera anak tekak??mungkin ye,mungkin tidak.but who cares??

rasa macam mau makan ubat,tapi diri ni terasa malas.erk,kalau makan ubat pon malas,macam mana mau sehat??

malam semalam kemas almari,jumpe macam2.dari report card tadika sampai ke perjanjian dgn sponsor terchenta,Petronas.tu la,slalu bukak almari main letak je sume benda.takde rasa nak kemas,buang mana2 yang patut.kan dah banyak harta pusaka terkumpul.kalau mati nanti,nak amanahkan kat sape ye barang2 neh?

aisey,lambat pule GG episod baru nak release.tak sabar nak download neh.kaman2,SAYA MAU GG EPISODE 16!!!

okeh,dah takde benda nak taip.it's lunch time~XD
 
posted by HidayahSham at 1:48 PM | Permalink |


7 Comments: