Tuesday, February 26, 2008
SELASA...hari EXTRA LETIH
huwa..if tengok timetable saya, hari paling pack dengan kelas ialah hari SELASA.dari pukul 8,ada lab Advanced Database Systems for 2 hours.then tutorial Data Mining & Knowledge Discovery for another 2 hours.but today i got quiz during tutorial.yang buat saya sakit kepala,90% of that quiz involved calculation.adoi,i got head ache,trying to figure out all the answers.but nasib la semalam da study for today's quiz,so takde la susah sangat.maybe sebab tidur lambat kot,tu pasal bile pressure time jawab quiz,sakit kepala pon datang.huiishh..

lepas habis quiz,rushing for 1 hour lecture for Knowledge Management & Development.time lecture ni,otak da biol sangat plus peyut da start lapar.lecture pukul 12 tengahari,memang saya tak focus langsung.dengan sakit kepala tak hilang lagi.tapi lecturer kitaorang, Ms. Noreen yang amat memahami,so dia cam tak la marah bile tengok students die melepet je time dalam kelas.tapi Ms. Noreen terbuat lawak during lecture..dan lawak die mampu menyegarkan kembali kami.What happened was,Miss nak explain something pasal explicit knowledge.Miss pon sebut la all the terms related to explicit knowledge.then ade satu term ni, 'Best Practice'.but she accidentally sebut the term as 'Br**st Practice'.terus Miss stop sat.kitaorang yang mule-mule mamai duk dengar lecture,tibe-tibe gelak riang rie sebab tak expect benda tu nak jadi.terus kami jadi segar, da tak mamai...ngehehehehe.tapi memang lawak aa bile teringat balik reaksi Miss bile tersalah sebut..(",)

Ms. Noreen kasi kitaorang keluar kelas awal.terus gi bank,saza+cik yun withdraw duit.then isi minyak kete saza.time tu da dekat pukul 1.lepas isi minyak, gi lunch kat cafe Pak Ali.pukul 2,baru sampai bilik.adoii....rasa badan amat letih.saya + saza terus baring atas katil.saya set nak bangun kul 2.30 sebab nak solat,then siap-siap gi kelas International Business kul 3.tapi kami berdua masing-masing tidur yang tak sedarkan diri,dengan tak set alarm hp.letih aaa kelas straight dari kul 8 sampai 1.dalam pukul 2.50,saya terjaga.terus kejut saza,sebab tinggal 10 minit je nak siap-siap.memang rushing aa time tuh.cik yun kat bilik sebelah da ready sebab die tak tidur..die gi maen game.huhu.sampai kelas dalam pukul 3.15.buat muke slumber je,sedangkan dalam hati takut gak kene marah dengan lecturer IB.tapi nasib tak kene marah.hari ni discuss pasal Malaysian source of values.kirenye, Malaysian workers are influenced by 2 things,family as well as early childhood education.contohnye,macam family ni,kite byk dipengaruhi oleh orang2 yang lebih tua dalam family macam parents,makcik,pakcik,abang,akak dan sebagainya.lagi satu,early childhood education is about the teachers as well as the books that we read.macam if kita dari kecik dimasukkan ke sekolah agama,besar kemungkinan kite akan berminat untuk mendalami lebih dalam pasal agama dan bekerja dalam bidang yang sama.banyak jugak kitaorang discuss hari ni,tapi saya tak mampu nak mention dekat blog sebab kepala da sakit balik.saya sekarang asyik sakit kepala bile duk depan laptop lama-lama.=(

hehe..saza bagitau saya yang saya mengigau malam semalam.die cakap saya mengigau baca formula.rasanye sebab sebelum saya tidur,saya study untuk quiz hari ni.kan ada calculation,so ade aa formula yang saya kene faham.tu yang time mengigau,terkeluar sume formula-formula yang saya da study.huhuhu..hampes tul.kalo mengigau benda laen,lagi bahaye...miahahaha~

erk,da tak mampu taip panjang-panjang lagi.nak gi baring.berdenyut kepala tengok screen laptop lama-lama.adey~
 
posted by HidayahSham at 5:00 PM | Permalink | 0 comments
Saturday, February 23, 2008
saya budak KAMPUNG~
saya balik taiping lagi this week.
ngahaha,rasenye sejak masuk final year,lagi slalu saya balik taiping.
maybe sebab rasa tenang skit otak ni.
tak pressure dengan benda-benda berkaitan dengan akademik.
semalam, habis je kelas IB(international business),terus balik bilik.
kemas barang-barang,then mintak tolong saza hantar sampai bus stand depan utp.
tunggu dalam 30 minit,bas pon sampai.

adey,saya tatau le ape jadi kat saya.
sepanjang perjalanan dari utp ke ipoh, saya mengantuk sangat.
saya tertidur dalam bas.
selamat bile da sampai ipoh,saya terjaga.
kalo tak,mesti driver tu hantar saya sampai medan gopeng.
kes naya jek tuh...isk2~

saya gerak dari medan kidd pukul 11.30.
tapi bile dalam bas ipoh-taiping, saya tak mengantuk sangat.
cume bile da sampai area kuala kangsar,tibe-tibe mengantuk balik.
saya tertidur lagi...aiyok~

sampai changkat jering, turun kat situ sebab bas ipoh-taiping stop kat kemunting.
tunggu ayah+mama datang amik.
sampai je rumah, terus tidur dalam bilik.
gile puas aa lepas dapat tidur.
miahahaha..saya rasa saya jadi orang yang kuat tidur la sekarang.
masalah tuh..karang tak siap keje saya asik tidur je..wuuu~

malam, pegi makan dekat kedai koew tiaw goreng koboi.
kedai tu kat area simpang.
bagi saya la, koew tiaw kat situ lagi sedap dari koew tiaw doli.
plus lagi murah harge die as compared to koew tiaw doli.

lepas makan, ajak ayah pusing lake garden.
itu satu kemestian setiap kali saya balik taiping.
saya suke pusing lake garden time malam.
sambil tu sembang dengan mama+ayah pasal taiping zaman dulu-dulu.

hari ni, pagi pegi tengok sukan kat sekolah syira, SK Changkat Larut.
actually,saya pon dulu sekolah sini.
tapi tak lame la..3 tahun jek.before masuk sekolah ni,saya sekolah SK Taiping.
bile pegi sekolah lama,teringat zaman kanak-kanak dulu.
saya jadi pengawas..haha, pengawas yang tak baek sangat aa.
sekarang, syira pon jadi pengawas jugak.
tapi kan..hehe, cam lawak lak.
saya sembang dengan sorang cikgu yang penah mengajar saya.
die tanye mana satu adik saya..saya bagitau aa nama adik saya.
tibe-tibe dia cakap..'Oo,syahirah lembut tu ke...yang hilang kasut...'
saya tanye cikgu saya, ramai orang tau ke adik saya hilang kasut.
cikgu saya bagitau saya yang satu sekolah tau pasal benda ni.
erk..adik saya memang ade cite kat saya pasal die hilang kasut.
tapi tak sangka la pulak rupe-rupenye satu sekolah pon tau pasal die hilang kasut.
memang totally different la adik saya dengan saya.
saya dulu time sekolah,jenis agak kasar la.
adik saya pulak jenis yang lemah lembut.
dan disebabkan dia agak lemah lembut, ade budak yang buli dia.
geram gak hati ni,suke-suke je budak tu buli adik saya.
tapi syira pon tatau sapa yang sorok kasut dia.
kalo la dapat tau..aaa,memang saya lepas geram kat budak tu..miahahaha~
sungguh jahat niat di hati..tapi kene ajar kot budak tu supaye jangan mengganggu orang laen.

lepas abis tengok sukan,saya+family balik rumah.
ayah suruh syira pancing ikan dekat sungai sebab nak kasi ikan kelisa makan.
saya pon join la sekali dengan syira.
kat area rumah kitaorang,ade jiran baru.
jiran kitaorang ade 4 orang anak lelaki.
sumenye budak-budak lagi.
so ajak la diaorang gi memancing sekali.
da lame tak memancing,bile dapat ikan,rase riang ria pulak di hati.
tapi bile tengok budak-budak ni mandi,rase jeles la pulak.
alih-alih, saya yang mandi sungai,diaorang lak sebok memancing.
huaa..rasanye dekat setahun lebih saya tak mandi sungai belakang rumah.
rasa macam kanak-kanak je time mandi sungai.
siap pinjam goggle budak-budak ni sebab nak menyelam.
kira saya ni jadi akak diaorang la,jaga diaorang kat sungai.
dalam family saya,abang saya je anak lelaki.
laen sume girls..bile berkawan dengan budak-budak lelaki ni rase laen je.
tapi diaorang yang jenis slumber je..sebab mule-mule rasa cam kekok je.
yang sulung nama alif,rasenye umur dia 8 tahun.
adik kepada alif namenye aidil..dia lak rasenye 7 tahun.
amir lak umur dia 5 tahun..dia la yang paling saya suke sebab banyak mulut.
die ni paling mude, tapi dia ramah sangat.suke bersembang dengan saya.
abang-abang dia slalu usik dia sebab dia tak suke mandi kat tempat dalam.
die duk memancing je..dapat la dalam 6 ekor ikan.
amir chomey..pipi dia tembam.rasa nak cubit je...miahahaha~

tibe-tibe bile tengok alif,aidil dengan amir,rasa tak saba pulak nak jadi makcik.
sekarang da bulan 2...insyaAllah dalam bulan 10, saya bakal bergelar makcik.
hari tu duk sembang-sembang dengan family.
masing-masing duk pikir nama panggilan untuk diri masing-masing.
ayah cakap ayah nak dipanggil as tok che or oche sebab ayah orang pattani.
mama lak nak dipanggil tuk.
angah..for sure aa jadi mak ngah kan.
adik kene jadi mak usu.
saya saje je tuko,taknak gune makcik..nak anak buah saya panggil saya auntie D.
miahahaha...tu hanyalah angan-angan semata.
saya da ade nama panggilan yang saya nak.
tapi simpan dulu...bile da ade anak buah..baru bole bagitau.

huwa...rase sakit kepala belah kiri.
maybe sebab makan tengahari lambat kot tadi.
mane tak lambat, saya berendam kat sungai dari pukul 1 sampai pukul 4.
tangan sume da kecut..siap menggeletar badan ni.
tapi taknak jugek naek atas...huhuhu.
nak gi lepak kat luar rumah sat..
kul 7 nak amik syira dari kelas piano lak..=)


 
posted by HidayahSham at 5:21 PM | Permalink | 2 comments
Thursday, February 21, 2008
The Perishers-Sway
I talk to you as to a friend
I hope that’s what you’ve come to be
It feels as though we’ve
made amends
Like we found a way
eventually

It was you who picked the pieces up
When I was a broken soul

And then glued me
back together
Returned to me what
others stole

I don’t wanna hurt you

I don’t wanna make you sway

Like I know I’ve done before

I will not do it anymore

I’ve always been a dreamer

I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down

Won’t you be my solid ground?


I look at you and see a friend

I hope that’s what you wanna be

Are we back now where
it all began?
Have you finally forgiven me?


You gathered my dreams in

When they all blew away

And then tricked them
back into me
You saved me I was
almost dead

I don’t wanna hurt you
I don’t wanna make you sway

Like I know I’ve done before

I will not do it anymore

I’ve always been a dreamer

I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down

Won’t you be my solid ground?


I don’t wanna hurt you

Like I know I’ve done before

I will not do it anymore...


I don’t wanna hurt you

I don’t wanna make you sway

Like I know I’ve done before

I will not do it anymore

I’ve always been a dreamer

I've had my head among
the clouds
Now that I’m coming down

Won’t you be my solid ground?


I love this song so much..(",)
 
posted by HidayahSham at 11:23 PM | Permalink | 0 comments
Wednesday, February 20, 2008
flu..hua!
gaga..laptop buat hal lak..
baru nk update blog,tibe2 die restart.sabo jek dgn kerenah laptop 'kesayangan' saye.
hari ni nak update sket je..sebab otak da blank..tadi duk wat report for FYP.
sat lagi kul 3 nak jumpe supervisor saya yang sungguh cute..=)

hurm..aa,saye kene flu dari hari isnin.sungguh tidak larat badan dibuatnye.
saya rasa,sebab saya tidur lambat hari ahad lepas.
badan saya ni suke bertindak balas dengan agresif if saya buat benda yang badan saya tak biasa buat.
sebelum ni slalu tidur awal la gak.dalam kul 12 lebih da tidur.
tapi hari ahad lepas, saya terpaksa tidur lambat sebab nak siapkan report.
dalam kul 1 lebih baru tidur..takde la lambat sangat.
badan saye terkejut kot, tidur lambat tapi saya bangun terlebih awal.
dalam kul 8 terjaga.time tu sejuk lagi.saya lak jenis tak tahan sejuk.
ape lagi,mule le idung berair, sesak nafas..ditambah pula dengan sakit perut gara2 'cuti'.
haiyok..tak tertahan rasenye diri ini..dengan nak tahan sakit perut, idung lak duk berair.
saya tak pegi lab kul 10-12..if pegi karang saya lagi saket,lab kan sejuk skit.

lepak kat bilik,tidur untuk hilangkan mengantuk.kelas petang baru pegi.
ikutkan sebelum nak ke kelas,saya singgah klinik utp.
ingat nak mintak ubat sebab tak tahan aa sakit .
kat klinik pulok ramai orang.tak penah-penah ramai klinik,time saya pegi ramai.
da kene tunggu.kelas start kul 4, time tu da kul 3.30.
saya cancel nak jumpe doktor..lepas kelas baru nak jumpe balik.

after kelas dalam kul 5, saya pegi balik klinik.ramai org jugak!!
huwaaa...tension2~tapi disebabkan saya da takda kelas da,saya pon tunggu je la.
bile jumpe doktor,saye cakap aa simptom flu saya.
time flu, saya gatal2 sekitar muke..doktor cakap maybe resdung.
doktor kasi 2 ubat,ubat selsema dengan antibiotik sebab saya da start sakit tekak.
saya risau bila saya sakit tekak saya mungkin akan demam.
tu yang doktor kasi antibiotik.

lepas jumpe doktor, member2 ajak pegi pasar malam kat bandar U.
saya ikut je la.dalam keta,duk bersin jek.hahahaha,virus tersebar kepada member2 saya.
sampai2 je dekat pasar malam, saya nampak je coconut shake, terus pegi beli.
gagagaga,da sakit tekak, makan lak ais.member2 bagi nasihat kat saya.
tapi, saya degil..saya minum gak coconut shake.nak puaskan hati..
bukan 1, tapi 2 coconut shake saya beli..miahahaha..

esoknye..saya ke kelas dengan membawa sekotak tisu.
tu la..sape suruh ikutkan nafsu makan yang melampau..
kan da takleh berenggang dengan tisu.
tak cukup dengan idung berair...tekak pon da rasa pedih.
bile makan, tak rase ape2.keciwanye!!!!

tapi hari ni...da tak selsema..alhamdulillah..
cume tekak rase tak best...rase cam ade bende tersumbat.
so saya duk minum air suam je.
avoid ais...untuk sementara waktu je la...ngeehehe.

huaa...letihnye hari ni,walaupon ikutkan hari ni ade satu kelas je.
petang ni da kene date dengan supervisor lak.
huhuhuhu...ciaoz~




 
posted by HidayahSham at 1:23 PM | Permalink | 0 comments
Tuesday, February 12, 2008
Cuti+Laptop Rosak+FIRE ALARM
cuti CNY baru abis.this time cuti rasanye biase2 aje sebab takdak benda yang menarik.sumenya biasa2 aja.saya gerak balik ke taiping hari rabu petang.sepatutnye, saya balik awal, dalam pukul 3.00.ikut plan nak balik dengan angah+anak kawan ayah yang bawak keta.tapi last minute angah call cakap keta ade problem yang saya sendiri tak sure.yang pastinye keta tu tak dapat bergerak.

disebabkan nak balik jugek pada hari yang same, saya nekad untuk naek bas.time tu da pukul 3 lebih nak dekat pukul 4.mintak saza antarkan sampai depan main entrance UTP,tunggu bas dr lumut nak ke ipoh.kat bus stand ade aa lebih kurang 10 orang yang tunggu bas gak.after 10 minutes,bas sampai.selamat bas tak penuh,so saya dapat le seat.

dalam pukul 4.15 kot sampai medan kid@kit,ipoh.uwaaa...ramainye orang kat bus station!!!saya da terdetik dalam ati tiket bas direct dari ipoh ke taiping mesti da sold out.dan memang tekaan hati saya betul.sampai je dekat kaunter, da terpampang note: 'Tiket Habis'.saya start fikir camne saya nak balik.satu-satunye jalan untuk balik ialah dengan menaiki bas lompat-lompat or dengan erti kata lain kene tuko-tuko bas.mule-mule kene naik bas dari ipoh ke kuala kangsar, then dari kuala kangsar kene naik bas lain ke taiping.so amik keputusan naik bas lompat.yang buat saya menggelabah kat bus station bile bas yang sepatutnye pegi ke kuala kangsar tak muncul-muncul.if ikut die punye jadual perjalanan, setiap 15 minit akan ada bas ke kuala kangsar.tapi that day, satu bas pon takdak.saya da cuak.nak call ayah,ayah tengah sibuk buat keja.saya tunggu punye tunggu, dalam pukul 5 baru sampai bas.rupe-rupenye, ramai orang tunggu bas nak ke kuala kangsar gara-gara tiket bas direct ipoh-taiping da sold out.waaa...agak seksa aa nak naik bas sebab kene berebut-rebut.isk2,rakyat Malaysia termasuk saya adalah orang-orang yang tak sabar.kene belajar untuk bersabar aa lepas ni.semuanya sebab risau tak dapat seat dalam bas.tapi nasib saya masih baik sebab saya still dapat seat.tapi bas sesak gile,sampaikan tak rasa langsung air-cond.so bayangkan betapa seksanya kami dalam bas sementara nak sampai ke kuala kangsar.panas gile aa badan ni,panas sebab tak rasa air cond dan juge kerenah orang-orang dalam bas.

tapi selamat la on the way nak ke kuala kangsar,makin lame makin ramai orang yang turun.bile da kurang orang dalam bas, baru la terasa air-cond.dalam pukul 5.30 sampai bus station kuala kangsar.kene cari bas yang ke taiping pulak.selamat la ade bas pukul 6.bas yang ke taiping ni jenis open air,tak gune air-cond.so memang sejuk aa sampai rasa nak tidur je dalam bas sebab badan memang amat letih.dan disebabkan bas tu open air, terasa cam extra laju lak driver bawak bas.tapi time tu saya tak fikir ape-ape yang buruk selain nak sampai rumah,tidur.dari kuala kangsar ke taiping rasanye amik masa dalam sejam tapi saya turun dekat changkat jering sebab lagi dekat dengan rumah.dalam pukul 6.30 sampai changkat jering.turun dari bas, rasa super duper letih.tunggu ayah dekat bus stand.ayah sampai 5 minutes later.dalam kete tak dapat nak sembang lama-lama dengan ayah sebab mata da separuh tertutup.nak sampai rumah cepat!!

bila da sampai rumah, terus mandi, then baring atas katil...zZzzZzZzZz.tak fikir ape-ape selain nak tidur dengan nyenyaknye.esok baru nak fikir ape nak buat sepanjang cuti.ikutkan tak banyak pon dapat buat since laptop saya rosak!!!!tensionye!!!tapi laptop tu rosak sebab saya jugak yang silap godam folder dalam laptop tu.so padan muke saya..isk3~disebabkan cuti CNY,kedai yang saya selalu hantar repair laptop tutup sepanjang cuti.tapi yang peliknya owner kedai tu berbangsa india.maybe dia nak spend the holiday dengan family dia,tu pasal dia cuti lama.huwaaa..saya cuber berfikiran positif.but it didn't help sebab saya kene guna laptop jugek.tapi nasib la uncle yang repair laptop saya tu amat prihatin.dia sanggup repair laptop saya walaupun pada hari ahad.lega skit ati ni bile laptop da ok.tapi,bile balik utp,saya try gune wireless...TAK BOLEH!saya tension balik...sebab kalau wireless,sungguh tidak terbatas kuasa saya untuk melayari internet.if gune LAN,tak boleh bukak youtube..wuuu,keciwa2~disebabkan rasa tidak puas hati laptop saya tak boleh gune wireless,rasanye this weekend nak balik taiping balik untuk repair laptop.hurm~

ikutkan saya nak balik UTP hari ahad, tapi mama risau banyak lori kat jalan lama, so mama suruh je saya balik isnin pagi.and since isnin pagi saya takdak class,saya pon ikut je cakap mama.saya sampai UTP dalam pukul 11.sembang-sembang dengan mama+ayah+angah.dalam pukul 12 lebih mama+ayah gerak balik taiping.saya pon melakukan senaman tambahan dengan menaiki hostel 5 tingkat dengan beg-beg.sampai bilik, saza takdak sebab dia pegi maybank.cik yun jek yang ada.amik kunci bilik kat cik yun, masuk bilik,terus baring.lame sikit saza pulang.saza ajak masak ramai-ramai.saya dengan cik yun setuju jek sebab masing-masing malas nak turun lunch kat bawah.saza nak masak sayur goreng,scrambled egg, sardin.mule-mule cik yun dengan saza je memasak sebab saya duk sibuk unpack barang-barang.bile saya da settle dengan keje saya, baru saya join diaorang.

time saya join, diaorang da siap masak scrambled egg dengan sardin.tinggal nak masak sayur goreng jek.saya tolong aa potong-potong sayur.kami masak gune portable stove yang gune tin gas kecik tu.disebabkan tak banyak periuk,kami gune 1 periuk untuk masa 3 lauk yang berbeza.so setiap kali lepas habis masak satu lauk, kena basuh periuk dulu.rasenye lepas masak sardin, cik yun basuh periuk untuk masak sayur goreng.lepas basuh kitaorang terus letak periuk atas stove,tak keringkan langsung sebab ingat api boleh keringkan periuk tuh.sungguh malas kami bertiga.miahahaha.time tuh tak perasan lak api kuat.bile tengok periuk da berasap, kitaorang masukkan butter.sikit je butter yang kitaorang masukkan dalam periuk..tapi, tibe-tibe periuk tu berasap.mule-mule ingatkan asap biase.kitaorang pon buat slumber jek.makin lame, asap makin tebal.saza+cik yun angkat periuk dari stove, periuk tu makin berasap.dapur da penuh dengan asap.bilik saya+saza paling dekat dengan dapur.pintu bilik pulak terbukak.asap pon berkepul masuk dalam bilik.saya terus tutup pintu bilik sebab taknak bagi asap masuk dalam bilik.dalam otak saya da terfikir if nasib kitaorang tak baik, asap maybe akan trigger fire alarm.dan memang betul,tak lama lepas tu loceng kebakaran pon berbunyi dengan nyaringnye.time loceng bunyi,kitaorang terus padamkan api,basahkan periuk.masing-masing da cuak gile.kitaorang tatau nak buat ape.kecut perut kitaorang takut kene marah disebabkan membuat kebisingan kat hostel secara tidak sengaje.=(

dalam kekalutan,saya usha kat tingkap.saya ternampak sorang security guard berjalan ke arah blok kitaorang.'suda,jangan kata kene marah pulak dengan pak guard ni',hati saya terdetik.bagitau saza+cik yun pasal kedatangan security guard ke blok kitaorang,sume kecut.risau gak kot-kot kene marah.tapi cam tak logik la kot sebab mane guard tu tau rumah mane yang trigger fire alarm.rupe-rupenye,guard tu deactivatekan fire alarm tu dari terus berbunyi.huwaaa....lega hati kitaorang.tapi kami bertiga jenis tak mudah putus asa.miahahaha.kami terus memasak walaupun dalam hati risau kot-kot periuk tu bakal menghasilkan asap tebal.kami mengambil langkah berjaga-jaga dengan membuka api yang paling kecik.dan Alhamdulillah,kali ni kami berjaya memasak sayur goreng tanpa menimbulkan sebarang bunyi nyaring.berjaye..berjaye!!!!

petang tadi call mama...cite ape yang jadi kat kitaorang pasal fire alarm.mama gelak je dengar cite saya.huhuhu,tu la kat rumah taknak tengok mama masak.ni bile memasak sendiri, cuak bile tibe-tibe periuk berasap gile.mama cakap sebab periuk tu terlampau panas,tu yang berasap lebih.takpe,sekarang kami dah mendapat pengalaman yang amat menarik berkaitan memasak.hopefully pengalaman ni akan memberi kami lebih keyakinan untuk memasak lagi pada masa akan datang..miahahahaha~

waaa...entry kali ni memang panjang berjela la pulak.maybe sebab sekarang otak saya amat produktif time tengah malam.tapi yang peliknya time kat kelas slow.hish,tak bagus tak bagus.saya stop sini, nak tidur dulu.esok ade satu kelas je.heaven!!!!huahuahua...=P
 
posted by HidayahSham at 11:24 PM | Permalink | 4 comments