Sunday, June 8, 2008
kebosanan
saya takdak menda sangat nak cerita hari ni.cume yang ade pon,saya baru siap buat dadih kejap tadi.huhuhu,buat dadih di malam hari..cam best pulak.=]

disebabkan saya malas nak menaip panjang2,saya just letak gamba2 yang berkenaan sahaje....ngehehehe~


baru beli buku ni kat Popular petang tadi.murah je buku ni.RM15.90.dah lame saya tak baca novel.last time baca,rasenye last 2 years.tu pon tak habis baca.jam tu pulak,saya pakai dari form 4 sampai la sekarang.baru-baru ni je gi tuka bateri.walaupun da bercalar balar,saya still suke pakai jam ni sebab selesa dan warna dia hitam..i like~

huahua..ni la tabung2 kesayangan saya.saya hangkut bawak balik dari hostel balik ke rumah sebab takut hilang.yang hijau tu untuk syiling 50 sen,oren syiling 20 sen,transparent tu syiling 10 sen.tabung paling hujung kaler merah tu saya letak syiling 5 sen dengan duit kertas.

amik gamba kucing ni semalam.ni salah seekor kucing yang ada kat rumah saya.nama dia arang,dia ade seekor lagi adik name kapor.hua..name 2 ekor kucing ni pelik2 sebab ayah yang letak.ayah cakap senang nak ingat,sebab sekor hitam cam arang...sekor lagi putih cam kapur.si arang ni kucing jantan,kapur pulak kucing betina.diaorang mix kucing tempatan dengan kucing parsi.arang ni penakut angsa...lawak tul~

huaa...saya sungguh tiada idea nak mencoret kat blog sekarang.ape lagi...tratata~
 
posted by HidayahSham at 12:33 AM | Permalink |


2 Comments: